Crni CerakFoto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Pojavljivanje bivšeg učesnika „Zadruge“ Kristijana Golubovića u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ izazvalo je veliko negodovanje javnosti.

Na društevnim mrežama se pojavio video snimak „Vaš omiljeni profesor“ na kojem se vidi kako Kristijan Golubović predaje nastavu „đacima“, piše Nova.rs.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/direktorka-skole-nisam-znala-da-ce-snimanju-spota-grupe-crni-cerak-prisustvovati-kristijan-golubovic-u-glavi-mi-je-bila-dobra-ideja/

Ubrzo nakon što je objavljen snimak na pomenutoj mreži, koji je podigao ogromnu prašinu, oglasili su se nadležni iz škole, kao i Kristijan Golubović i objasnili da je reč o snimanju spota sastava Crni Cerak.

Crni Cerak
Izvor: Instagram (@crnicerak_darkside)

„Kristijan nije bio ni na kakvom predavanju ili poseti škole, kako navodite, učionica je bila isključivo lokacija za snimanje, sa akterima koji nisu iz te škole i koji su za to dobili dozvole od roditelja. Snimanje je sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli, bez prethodnog najavljivanja u javnosti. Hvala što brinete za decu CCuri uskoro“, stoji u objavi na Instagram profilu sastava Crni Cerak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari