Guns N' Roses Symphonic Show premijerno na Danima piva 1Foto: Dani piva Zrenjanin

Zrenjaninska filharmonija pripremila je novi projekat, četvrti u nizu iz opusa pop/rok muzike, koji je jedinstven na našim prostorima, ali i šire. “Guns ‘n’ Roses Symhonic Show“ premijerno će biti izveden na manifestaciji „Dani piva“ u Zrenjaninu na Trgu slobode u nedelju 11. avgusta u 21 čas.

Bend “Jailbreak – The Ultimate GNR Experience” postoji od 2003. godine, i imao brojne nastupe širom sveta, pa je saradnja sa Zrenjaninskom filharmonijom došla potpuno prirodno, kao nastavak jedne velike i uspešne priče.

“Već dugo planiramo da sarađujemo sa simfonijskim orkestrom i sada se ukazala prilika da se to realizuje. U nedelju će se održati prvi nastup na kojem ćemo svirati zajedno sa Zrenjaninskom filharmonijom. Očekujemo još dosta takvih koncerata u regionu, ali i širom sveta, jer nijedan GNR tribute sastav ne radi nešto slično. Projekat sa simfonijskim orkestrom nazvali smo Appetite for symphony – the ultimate GNR symphonic experience”, istakao je Aleksandar Bojović, osnivač i pevač benda.

Guns N' Roses Symphonic Show premijerno na Danima piva 2
Foto: Dani piva Zrenjanin

Pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića biće izvedeni najveći hitovi koji su obeležili i rok istoriju kao što su “Sweet Child O’ Mine“, „November Rain“, „Paradise City“, „Welcome to the Jungle“, „Don’t Cry“, „Knockin’ on Heaven’s Door“ i mnoge druge pesme koje će oduševiti ljubitelje američkog benda koji je osnovan 1985. godine.

“Ovo je četvrti projekat Zrenjaninske filharmonije koji izlazi iz okvira klasičnog žanra. Pošto smo sa prethodna tri projekta (ABBA, Metallica i Tina Turner) doživeli veliki uspeh u Srbiji i inostranstvu, cilj nam je da i ovaj projekat plasiramo u svet budući da smo prvi koji to rade”, izjavio je direktor orkestra Roman Bugar.

Podsetimo, manifestacija “Dani piva” u Zrenjaninu održava se 39. put, a ove godine je otvorena 6. avgusta. Koncert “Guns N’ Roses Symphonic Show“ zatvoriće ovaj značajan događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari