U okviru 19. Herbafast Fashion Selectiona tokom proteklog vikenda održan je Fashion Travel u Budimpešti, na kojem su predstavljene tri revije: naših kreatora Zvonka Markovića i Milene Radović i mađarske dizajnerke Bori Tot. Kolekcija „Zlatna ribica – Udavača collection“ Zvonka Markovića zamišljena je kao uniforma za najpoželjnije zanimanje u Srbiji – zanimanje udavače, i prati sve potrebe istih na putu do ostvarenja cilja.

Povodom Fashion Travela, ova kolekcija prikazuje sve ono što je potrebno jednoj devojci da na putovanju pronađe svog pravog princa. Akcenat kolekcije je na mini-haljinama u crvenoj, pink, zelenoj boji, oplemenjenim bogatom čipkom.

Kolekcijom prepoznatljivog senzibiliteta, nenametljivim spojem elegancije, šika i seksepila, Milena Radović se obraća ženi koja prateći svoje potrebe i raspoloženja, ide napred u sopstvenom ritmu. Birajući iz predložene palete – crne, indigo plave, varijacija ljubičaste i zelene, da bude oslikana bojama koje su deo nje, dopuštajući sebi samo najkvalitetnije materijale – brokat, vunu, svilu, kožu, u formi koja prati njeno telo, ili se povremeno udaljavajući, ističe samo njegov deo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari