Spisak izvođača koji će nastupiti na Dance areni Exit festivala bogatiji je za još tri velika imena iz sveta house muzike. Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance arene! Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih festivalskih destinacija na svetu, Exitovoj Dance areni.


Pripadnik elitnog društva DJ-eva i producenata Steve Angello će nastupom na Exit festivalu otvoriti novo poglavlje u svojoj karijeri. Angello je stekao popularnost, status globalnog superstara i nominaciju za Gremi nagradu kao član organizacije Swedish House Mafia, koju su zajedno s njim činili Axwell i Sebastian Ingrosso, a koja je nedavno i zvanično rasformirana. Angello, koji kao i Exit proživljava revoluciju, radi na novim izdanjima za svoju izdavačku kuću Size Records, a publici Dance arene predstaviće svoj karakteristični house zvuk koji ga je doveo na vrh.

Harizmatični Mark Knight je za muzičku scenu uradio mnogo više od DJ-inga i produkcije pokretanjem jedne od najznačajnijih izdavačkih kuća koje se bave dance muzikom, Toolroom Records. David Guetta, Faithless, Florence + The Machine, Umek i Underworld su samo neka od imena koja potpisuju izdanja za Toolroom Records. Isto kao Steve Angello, Mark iza sebe ima nominaciju za Gremi nagradu, ali i tri najprodavanije numere na Beatportu i hitove „Downpipe“, „Good Times“, „Devil Walking“ koji su pokorili dance scenu.

DJ i producent Tom Staar iza sebe već ima nastupe po najboljim svetskim diskotekama, od Tokija, preko Ibice, do Njujorka i Sao Paola, a svoj precizni stil i zavodljivi house zvuk demonstriraće i na Dance areni, jednoj od najboljih svetskih diskoteka pod otvorenim nebom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari