Dom omladine Pančevo organizuje humanitarne koncerte za pomoć stanovništvu nastradalom u poplavama od sutra, 24. maja, do ponedeljka, 26. maja, na kojima će nastupiti Rambo Amadeus, Bad Copy, Prti Bee Gee, Iskaz, Stray Dogg i pančevački bendovi.


U dvorani Apolo prve večeri nastupaju hip-hop bendovi – Bad Copy, Prti Bee Gee i Iskaz, drugog dana: Stray Dogg i Rambo Amadeus, a u ponedeljak su na programu pančevački bendovi.

Koncerti počinju od 21 sat, a cena karata je 300 dinara po danu. Sav prihod od karata biće uplaćen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć u otklanjanju posledica poplava. Karte se mogu kupiti na biletarnici dvorane „Apolo“, Maksima Gorkog 6, od 12 do 18 sati, subotom od 14 do 18 sati, kao i na samom ulazu na dan koncerta.

Promene redovnog programa

Redovan program Doma omladine Pančevo izmenjen je zbog opšte situacije u zemlji i trodnevne žalosti. Odložen je filmski festival Slobodna zona, koncert sastava Goribor i berza vinila, kao i koncert renesansne muzike.

U okviru redovnog programa DOP nastavlja sa organizacijom gradske književne manifestacije „Rukopisi 37“ 30. i 31. maja, a Škola crtanja i Studio Pandemonium će normalno raditi i funkcionisati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari