Džon Bon Džovi, frontmen grupe Bon Džovi, smatra da ga popularnost kod pripadnica lepšeg pola, koju je stekao još osamdesetih godina prošlog veka, samo dekoncentriše u pravljenju muzike.

– I danas me ometa to što žene prvo primete moj izgled, pa tek onda pesme. Ranije, kada sam imao 26 ili 27 godina to je čak umelo strašno da me razljuti. Tada sam razmišljao: „Radim toliko naporno, trudim se toliko mnogo, pokušavam nešto da postignem, a na kraju je efekat nešto potpuno suprotno“. Sada sam naučio da se kontrolišem, pa kada mi neka devojka priđe i pohvali moj izgled samo kažem: „Hvala, to je divan kompliment, ali ja pravim i pesme, znate“. Takve stvari me samo dekoncentrišu i ne pomažu pravljenju dobre muzike – kaže Bon Džovi.

Poznati roker dodaje i to da čak ne razume zašto njegova pojava toliko fascinira žene jer lično smatra da nije mnogo privlačan.

– Trenutno sam u očajnoj formi. Da budem potpuno iskren, imam nekoliko kilograma viška, pijem previše za svoje godine i ponekad sam ženi i drugim ljudima dosadan do suza. Ok, nije da sam baš debeli Elvis, ali za svojih 48 godina mogu da budem u boljoj formi – zaključio je Bon Džovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari