kišni danFoto: MD Mehedi Hasan / Zuma Press / Profimedia

Kišni dan je idealan za Netflix i opuštanje.

Širom regiona tokom noći je počela padati kiša, i nastaviće se tokom dana. Kako piše Index Magazin oni koji ovog vikenda ne rade mogu se ušuškati pod ćebe, pustiti film i odmarati se.

Ako ne znate šta da gledate, donosimo evo filmova koji su trenutno trenutno u top pet najgledanijih na Netflixu u regionu.

Na listi ima novijih i starijih filmova, od horora do true crime-a.

Kokainski medved (2023)

Čudna grupa policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera okuplja se u šumi u Džordžiji, gde ogromni crni medved kreće u ubilački pohod nakon što je slučajno konzumirao kokain.

Plaćeni ubica (2007)

Plaćeni ubica poznat samo kao Agent 47, koga je angažovala grupa poznata samo kao Organizacija, upada u zamku političke zavere u kojoj ga progone Interpol i ruska vojska dok putuje kroz Rusiju i istočnu Evropu.

Braća (2009)

Dok je bio na turneji u Avganistanu, Samov helikopter biva oboren i on se smatra mrtvim. Kod kuće, njegov brat brine o porodici. Sam se vraća, ali sa viškom prtljaga.

Pravi džentlmen (2024)

Film prati žigola koji se zaljubljuje u mladu devojku.

Bekstvo iz zatvora: Ljubav u begu (2024)

Kada Viki Vajt, veoma cenjena zatvorska službenica, pomogne u bekstvu nasilnom zločincu koji je gotovo dvadeset godina mlađi od nje, otkriva se neočekivana ljubavna priča usred potrage za visokoprofilnim beguncima i medijske histerije koja sledi.

Bonus za najmlađe: Grozni (2019)

Troje tinejdžera mora pomoći Jetiju da se vrati svojoj porodici, izbegavajući bogataša i zoologa koji ga žele za svoje potrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari