IDJShowFoto: Milena Popović

Novu epizodu aktuelne sezone vodećeg regionalnog digitalnog muzičkog takmičenja IDJShow na TV Nova obeležili su spektakularni nastupi na velikoj sceni, ali i brojna iznenađenja. Publika je u ogromnom broju pratila sva uzbudljiva dešavanja, od otkrivanja da će se Natalie Balmix pridružiti Džordžiju u ulozi voditeljke, do odabira prvih šest finalista, te je ova epizoda postavila Novu na mesto najgledanije kablovske televizije, prema podacima TV Beat-a.

Epizodu na IDJVideos YouTube kanalu pratilo je više od 14.000 ljudi, a ona trenutno broji više od 200.000 pregleda. Sjajni rezultati zabeležni su i na društvenim mrežama, gde epizoda broji više od 4 miliona pregleda.

Ovom prilikom otkriveno je i da je IDJCoin glavna nagrada koja će pripasti pobedniku ili pobednici treće sezone IDJShow-a. IDJCoin je virtuelna valuta koja će služiti isključivo za ulaganje u karijeru takmičara koji ga osvoje. Njegova vrednost će se kroz sezonu menjati, a početna vrednost će i ove godine biti 30.000 evra.

IDJShow
Foto: Milena Popović

Koliko vredi IDJCoin zavisi isključivo od toga koliko su takmičari iz nedelje u nedelju popularni na društvenim mrežama. Na kraju svake nedelje radiće se presek, a zajednički pad ili rast popularnosti takmičara uticaće na smanjenje odnosno povećanje vrednosti IDJCoin-a.

Žiri IDJShow-a, koji čine Relja Popović, Nataša Bekvalac i Darko Dimitrov, već je odabrao prvih šest finalista koji će se boriti za glavnu nagradu. Relja je dobio mogućnost da prvi bira svoje kandidate, pa su njegovom timu pripali Lana Vukčević i Đurđija Stanojčić. U Darkovom timu naći će se Ksenija Tanu i Tara Veljković, dok je Nataša za svoj tim odabrala Bojanu Srdanović i Stefana Efremova.

Kojih 6 takmičara će se pridružiti ovoj već odabranoj šestorki, čime se formira finalnih top 12 takmičara koji će se boriti za glavnu nagradu, ne propustite da vidite već u narednoj epizodi, u petak 1. novembra u 21:30h na TV Nova.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari