IDJShowFoto: Milena Popović

Prvi krug eliminacija u aktuelnoj trećoj sezoni IDJShow-a je završen! U najnovijoj epizodi koju smo gledali u petak na TV Nova IDJCoach-evi su imali težak zadatak da odaberu najbolje mlade pevače – neki od njih direktno nastavljaju svoj put i idu u sledeću fazu takmičenja, o nekima će odlučiti IDJ produkcija, dok su oni koji ovog puta nisu ostavili jak utisak u ovoj fazi završili svoje takmičenje.

Prema podacima TV Beat-a, ova uzbudljiva epizoda rangirala je Novu kao najgledaniju kablovsku televiziju u Srbiji u terminu emitovanja emisije od 21.30, a na društvenim mrežama video klipovi imaju neverovatnih 6 miliona pregleda.

Epizodu na IDJVideos YouTube kanalu uživo je pratilo više od 11.000 ljudi, a epizoda trenutno broji 240.000 pregleda. Na YouTube trending listi epizoda je zauzela 2. mesto u Makedoniji, 7. mesto u Srbiji, kao i u Crnoj Gori, 14. mesto u Bosni i Hercegovini, a u Hrvatskoj 25. mesto.

IDJShow na TV Nova nastavlja sa odličnim rezultatima, Džordži otkrio šta nas čeka u nastavku takmičenja 1
Foto: Milena Popović

Nakon završenih audicija, voditelj IDJShow-a Džordži otkrio je šta nas čeka u nastavku takmičenja.

„Ja mislim, a i produkcija, da ste uradili fenomenalan posao, stvarno je bilo teško da od toliko talenata birate ko će ići dalje. Završen je prvi krug eliminacija, tj. prvi krug audicija. Oni koji su dobili tri pozitivna glasa automatski idu dalje, oni koji su dobili dva „da“, o njihovoj sudbini će produkcija IDJ-a da odluči, a mogu da kažem da je ostalo vrlo malo mesta. Dragi Coach-evi i draga publiko, ovo će biti jedna od najuzbudljivijih sezona IDJShow-a“, rekao je Džordži.

Ne propustite novu epizodu vodećeg regionalnog digitalnog takmičenja IDJShow, koja obećava još više uzbudljivih dešavanja, u petak u 21.30 ekskluzivno na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari