Uoči koncerta najavljenog za 8. maj u Mikser hausu, Igor Vince objavljuje svoj prvi album „Let’s Do It“ i singl i spot za pesmu „Find Love“. Nakon nepunih mesec dana od objavljivanja hita „Let’s Do It“, na kome mu je gost legendarni Femi Kuti, a koji je za kratko vreme osvojio mnogobrojnu publiku, Igor Vince, mladi multitalentovani beogradski muzičar nam predstavlja još jedan singl i video spot za pesmu „Find Love“. Ovog puta u pitanju je reggae numera, a gost na ovoj pesmi je Tommy T, mladi pevač sa Jamajke. Spot za pesmu „Find Love'“je sniman na Kubi, u tropskom ambijentu, i predstavlja veliko osveženje na našoj muzičkoj sceni, a po svemu sudeći u najavi je pravi letnji hit.

Singlovi „Find Love“ i „Let's Do It“ uvertira su za upravo objavljen Igorov album prvenac pod nazivom „Let's Do It“ u izdanju Binta Sound-a. Na albumu se nalazi 10 pesama, na srpskom, engleskom i španskom jeziku, a inspirisan je žanrovima kao što su afrobeat, reggae, soul, latin i r'n'b 90-ih. Naziv albuma „Let's Do I“ potiče upravo od istoimenog singla, duetske numere sa albuma u kojoj se kao gost na vokalu i na saksofonu pojavljuje legendarni Femi Kuti, četvorostruko Grammy nominovani nigerijski muzičar. Pored Femija Kutija na albumu gostuje i Dean Bowman, bivši pevač benda Screaming Headless Torsos, i Tommy T, pevač sa Jamajke.

Ono što Igorov prvenac ističe i čini još zanimljivijim je neočekivan spoj vedrih, veoma emotivnih i opuštajućih pesama, a sa druge strane veoma fanki, perkusivnih, vrlo ritmičnih i jakih numera. Album se moze naći u prodaji kako u fizičkoj, tako i u digitalnoj formi na portalima kao što su iTunes, Deezer, Tidal, Amazon, Spotify i drugi. Dosadašnje muzičko iskustvo Igor Vince je sticao nastupajući sa muzičkim zvezdama kao što su Keziah Jones, Femi Kuti, Fatoumata Diawara, Cheikh Lo, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck i mnogi drugi.

„Igor Vince & His Drum, Brass And Keys“, koncertom u Mikser hausu u petak, 8. maja, od 21 sat, predstaviće uživo Igorov debi album i započeti koncertnu seriju. Igor obećava veoma atraktivan koncert i dobar provod uz njegov desetočlani bend. Gosti na koncertu su Tommy T i Gazda Paja. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari