Industrija manifestacija pod najvećim udarom krize (VIDEO)

Organizatori festivala kažu da je njihov posao zabranjen

Ostavite komentar


  1. U doba velikih pretnji i opasnosti po život milijardi ljudi, bavljenje panađurima, turizmom, grupnim veseljima…, je, najblaže rečeno, neozbiljno, neodgovorno, sebično, nehumano… Olimpijske igre su otkazane, a Japanci ih ne žele ni 2021, a ovde bi bizmismeni i politikanti da grebnu još koju kintu (malo im nagrebanog do sad) – sve uz tandara-broć „obrazloženja“.

  2. Korona virus je mnoge oblasti masovne zabave (festivali, sportska zbivanja, koncerti, auto moto sport) ali kao da ih ta pandemija nije opametla da budu malo skromniji u svojim zahtevima oni traže od države (država) da im pomognu, istovremeno radeći protiv tih istih država.
    Oni su potpisnici protiv aktuelnih režima. Oni demonsteiraju širom sveta. Oni teraju građane da kleče na državnu himnu. Boje već čitav vek „Srebrnu Strelu“ (Mercedes) u crno i tradicionalno bele kombinezone u crno a pri tom od svojeg u mlijardama dolara zarade nisu kupili ni jedan aspirator ni zaštitnu masku čak.
    „Ko ne plati na mostu platiće na ćupriji“ stara je poslovica. A vi arlaučite protiv Trampa, Vučića, Borisa i Makrona…
    P. S. Potajno sam se nadao da će Korona virus izroditi neko književno, dramsko, filmsko ili muzičko delo, kao što je Kuga izrodila Bokačov „Dekameron“ ili Kamijevu „Kugu“ Markesovu „Ljubav u doba kolere“ film našeg Gorana „Variola Vera“… Sem veličanstvenih Roling Stonsa sa pesmom „Living In A Ghost Town“ ni slovce, ni metar filmske ili magnetosnopske trake, ni note…
    P. S. S. Svojevrsna hronika bolesti Biljane Srbljanović je slutilo nešto ali da li će prersti u nešto više videćemo…

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.