IQ MUSIC festival i Jelen Live pozivaju sve obožavatelje Merilina Mensona da se prijave na konkurs za njegovog dvojnika i osvoje vredne nagrade. Prvih deset dvojnika, koji budu najviše ličili na ovog kontroverznog muzičara biće nagrađeni original diskovima njegovog novog albuma, a pobednika očekuje i specijalna nagrada iznenađenja.

Da bi učestvovali u konkursu, svi zainteresovani treba da se našminkaju i obuku tako da što više liče na Mensona, a zatim da se fotografišu i fotografiju pošalju na: iqmusicfestivalŽgmail.com, sa naslovom Marilyn Manson look alike. Prijem fotografija traje do ponoći 5. juna, a odmah potom počinje glasanje koje će trajati 48 sati, odnosno do četvrtka 7. juna u ponoć. Deset dvojnika Merilina Mensona, koji do tada sakupe najviše „lajkova“ ući će u finale, a o pobedniku će već sledećeg dana odlučivati žiri.

IQ MUSIC je nov muzički festival koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Jelen Live-a, na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored jedinstveno-ekscentričnog Merilin Mensona koji će prvi put nastupiti u Beogradu, na sceni Beogradske arene, 9. juna pojaviće se prvi put i kultni bend Laibach, britanski haus trio Dirty Vegas, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila Block Out. Karte po cenama od 2.890 za parter i 2.990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće Shopping centar, Eventim prodajna mestima, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari