Festivalski domaćin, gospodin Jack Daniel, krenuo je na petu letnju turneju u okviru koje ponovo dolazi na Exit festival. Autentični američki JDX truck bar, treće leto zaredom predstavlja kapiju za specijalnu zabavu i sofisticirani sadržaj koje redovni festivalski posetioci prepoznaju kao svoj omiljeni kutak.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 12. do 15. jula, JDX Backstage nudi specijalni VIP ugođaj i mogućnost da svoje omiljene izvođače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane. Biće predstavljeni mladi, neafirmisani talenti i izvođači koji nagoveštavaju novi talas na domaćoj i regionalnoj sceni, kao i popularni bendovi i DJ-evi, koji će pripremiti specijalne nastupe i izvođenja samo za prijatelje Džeka. „Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite u festivalskom rajskom kutku koji je inspirisan likom, delom i filozofijom samog gospodina Džeka Denijela, koji je bio strastveni ljubitelj dobre muzike i vrhunskog viskija i koji je ostao zapamćen po svom pionirskom i avanturističkom duhu. U JDX-u susreću se stari prijatelji, sklapaju se nova, uzbudljiva poznanstva, dok glavne festivalske zvezde uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu i druženju sa fanovima i novinarima“, kažu organizatori.

Podsetimo se – kroz JDX je prošle godine prošlo nekoliko hiljada posetilaca, a superdomaćini glumac Goran Jevtić, TV zvezda Ivon Jafali, pevačica Zoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarre i Aida Alilović, TV lice i PR – napravili su svoje žurke o kojima se i danas sa priča. Na Jack Daniel’s Facebook stranici oživela je aplikacija JD Music Reporter preko koje Jack fanovi širom sveta objavljuju svoja prava, sirova, iskrena iskustva sa muzičkih koncerata i događaja. Ove autentične priče su ono što muzička iskustva čini legendarnim. Pored cele familije Jack Daniel’s vrhunskog viskija, JDX stiže opremljen i dodatnim elementima za uživanciju i druženje. Chill out lounge, Guitar Hero, Rickgame, stoni fudbal, Black Jack i čitav pokretni bar putuju po festivalima širom Evrope i ovog leta posetiće Pinkpop u Holandiji, Rock Im Park u Nemačkoj, The Werchter Classic u Belgiji, The Prague City Festival u Češkoj, Kazantip u Ukrajini i nezaobilazno – Exit. Tokom četiri dana Exit festivala biće locirani iza glavne bine. Pristup ovoj zoni je omogućen samo registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari