Program Exit fondacije Exit Aid za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, 16. i 17. jula, u okviru Sea Dance festivala u Budvi, organizuje u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom Be human.


Prvi dan, 16. jula, VIP posetioce Dukley Gardens očekuje dnevna žurka pod nazivom Be human hosted by Example – special Sunset DJ set. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova. Čuveni britanski reper Example, poznat po svom humanitarnom radu, ispratiće ovaj vreli julski dan specijalnim DJ setom skovanim za zalazak Sunca, da bi kasnije tokom noći sa bendom nastupio na glavnoj bini Sea Dance festivala.

Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se dan kasnije 17. jula, sa početkom u 21 sat, koje će obeležiti velika svetska zvezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri. Događaj pod nazivom Be human hosted by Jamiroquai predstaviće ni manje ni više nego svemirskog kauboja i poznatog svetskog muzičara, koji 15. jula nastupa na glavnoj bini Sea Dance festivala i koji je odlučio da na crnogorskom primorju bude za sve vreme trajanja morskog dela Exit Avanture.

Dušan Kovačević, direktor Exit festivala, ovim povodom izjavio je: „Velika nam je čast što će ovako veliko svetsko ime organizovati humanitarnu žurku za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji i što će mesec dana nakon smirivanja situacije podsetiti svetsku javnost na nesreću koja je zadesila ceo region“. Prikupljena sredstva biće uplaćena na žiro račun Opštine Budva namenjen ugroženima od poplave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari