JDX Backstage, koji će i ove godine biti na Exit festivalu, predstavlja ekskluzivni DJ izazov – odabrani prijatelji Jack-a iz sveta umetnosti, medija, filma i mode predstaviće svoj muzički karakter i povesti publiku na nezaboravnu muzičku avanturu.

 Četvrti put na Exit festivalu, intimna festivalska oaza zvana JDX Backstage i ove godine predstavlja najatraktivnije učesnike, koji će se svakodnevno smenjivati i svojom muzičkom selekcijom iznenaditi i zabaviti odabrane goste. Nastavljajući ideju prošlogodišnje JDX Supergrupe u kojoj su poznata lica (Sergej Trifunović, Ida Lollobrigida, Katarina Žutić, Andrijana Belović i članovi benda Svi na pod) dobila svoje nove muzičke uloge u jedinstvenom muzičkom poduhvatu, ovog leta pozvali smo nove prijatelje spremne na avanturu da nas zabavljaju svojim ekskluzivnim DJ setovima.

Jackovi superstar prijatelji koji su prihvatili DJ izazov su: Slavimir Stojanović, proslavljeni grafički dizajner, vlasnik brenda Futro i autor omota legendarnih albuma iz istorije jugoslovenskog i srpskom rokenrola; Zorana Kostić, ikona srpskog modelinga, i Miša Obradović, modni fotograf, koji će svoje različite muzičke senzibilitete predstaviti u zajedničkom ljubavnom DJ setu; glumica Jelena Gavrilović, prozvana novom Džeri Hol nakon uloge u predstavi „Stena i Kotur“ i poznata po ulogama u filmovima „Srpski film“ i „Na lepom, plavom Dunavu“ i predstavi „Kosa“ i Ivana Konstantinović, urednica i voditeljka vesti na televiziji B92.

Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice. Prijateljima MTV-a i Jack-a predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod, i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub. Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari