Više od 1.500 Vranjanaca uživalo je na šestočasovnom koncertu kada je Jelen Top 10 karavan u petak posetio njihov grad. Nakon predgrupe Big Bug, prvi put na ovogodišnjoj Jelen Top 10 turneji, nastupio je Veliki prezir.

 Predvođeni harizmatičnim Vladimirom Kolarićem Koletom, proveli su brojne posetioce Hale sportova u Vranju kroz svoje najveće hitove. Bend Block Out je u prvim redovima okupio svoje verne fanove koji su pristigli ne samo iz Vranja, već i iz Vladičinog Hana, Niša, Niške Banje i Leskovca. Nastup grupe Hypnotized je bio, sada već standardno, brz i žestok, u čemu ih je publika sve vreme verno pratila. U znak zahvalnosti, bend ih je nagradio promotivnim izdanjem svog debi albuma „Big natural“.

Vranje je već bilo na nogama kada su na scenu izašli veterani domaćeg roka, u južnim krajevima željno iščekivani Električni orgazam. Svi prisutni su vrlo emotivno reagovali na svaki ton i svaki stih ove iskusne ekipe čiji entuzijazam i ljubav prema rokenrolu sa godinama samo rastu. Vranjanci su to svakako prepoznali. Za sam kraj ove sjajne večeri na jugu Srbije, Darkwood dub su sportsku halu u Vranju „lansirali“ u sasvim novu dimenziju, već godinama prepoznatljivu svim ljubiteljima njihovog rada.

U ranim jutarnjim časovima ekipa Jelen Top 10 turneje se, puna sjajnih utisaka, pozdravila sa Vranjem i otišla na odmor do sledećeg petka, 27. aprila, kada će posetiti Sombor. Somborce u Gradskoj kući čeka još jedna besplatna žurka namenjena svim ljubiteljima rokenrola i sjajne zabave uz Jelen pivo. Fanovi Facebook stranice Jelen Top 10 učešćem u mini-kvizu znanja dobiće izuzetnu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari