joker out foto Ursa Premik

Joker Out je slovenački bend koji je privukao pažnju ne samo u rodnoj zemlji, već i u celoj Evropi nastupom na Evroviziji i brojnim koncertima.

Joker Out je punim koncertima pokazao koliko ima fanova u Srbiji, a City Magazine ih je u svojoj rubrici NAJ – NAJ – NAJ upitao koju pesmu smatraju najboljom, koju najvećim hitom, a koju najpotcenjenijom.

Pored ovih uspešnih koncerata, momci su dobili specijalno priznanjem, uručena im je nagrada Zlatna ploča za singl „Carpe Diem“ koji je dostigao 2 miliona premium streamova u Finskoj. Ovim priznanjem bend se izdvaja kao jedini regionalni sastav koji je postigao ovakav uspeh.

Dečaci iz Ljubljane dobili si od nas tri teška pitnja, da nam odgovore, za koje pesme misle da su njihovi najveći hitovi, da su njima najbolje, ali i koje su najpotcenjienije. Možda su pitanja bila teška ali su se oni sjajno snašli u odgovorima. Pogledajte i sami:

Od svog formiranja 2016. bend je objavio dva studijska albuma „Umazane misli“ i „Demoni“, a nakon predstavljanja Slovenije na prestižnom muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije, njihova karijera razvila se munjevitom brzinom.

Hit singl „Carpe Diem“, bio je okidač za internacionalnu karijeru kakvom se malo koji izvođač iz regiona može pohvaliti.

Nedavno su svojoj nestrpljivoj publici poklonili novi singl pod nazivom „Sunny Side Of London“, a usledila je i live verzija numere snimljena uz pomoć 12.000 pratećih vokala u dvorani Stožice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari