Legendarna pevačica jedinstvenog glasa i pojave Josipa Lisac na turneji kojom obeležava 40 godina od kultnog albuma prvenca „Dnevnik jedne ljubavi“ održaće u utorak, 7. maja, od 20.30 koncert u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, gde će publiku podsetiti i na ostale velike hitove svoje karijere kao što su „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Magla“, „Hir“…

„Izvešću nekoliko pjesama sa 'Dnevnika', nekoliko novijih pjesama, ali pored toga najviše će biti pjesama koje ljudi jako dobro poznaju. Dakle, Novosađani će čuti onakvu kakva jesam. Glazbu nosim u sebi, glazba je meni iznad svega“, kaže Josipa Lisac.

Novosadsku publiku Josipa će podsetiti na „Dnevnik jedne ljubavi“ (1973), njen prvi album koji danas uživa kultni status i mesto u svim antologijama, jer se naprosto radi o zbirci fantastičnih pesama kao što su sa „Sreća“, „O jednoj mladosti“, „Ležaj od suza“… „Taj album je došao u fazu kada nije naš, odvojio se od obitelji, od autora, i postao je tražen od svih koji žive te priče zaljubljivanja, razočaranja, traženja ljubavi“, objašnjava Josipa. I ovaj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dve decenije biće posvećen Karlu Metikošu. Ulaznice se mogu naći na blagajni SNP-a kao i u obližnjem CD šopu „Mungos“ (Zmaj Jovina 2, u pasažu) po cenama od 2.200 i 2.500 dinara za parter, odnosno 1.800 i 2.000 dinara za balkon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari