Kako se Konstraktina „In corpore sano“ gleda na YouTube u zemljama Evrope?

Ostavite komentar


  1. Koliko se razumem u muziku i pratio više godišnje pesme evrovizije .Nesamo plagijat pd pesme nego antimuzik i melodija. Imam utisak kao da je kupljeno. Od toliko lepih pesama da ovo prođe. Ja bih rekao sramota za muzički obdarene.

  2. @Milorad ocigledno ili nisi muzicki obdaren ili i dalje mislis da Srbiju treba da predstavlja pink nekultura. Srecom pobedila je umetnost. 3 milona youtube pregleda za dva dana.

  3. Bravo! Glasala sam za Konstraktu čim sam je čula! Fenomenalna je i genijalna!

  4. Brate mili ja ne znam kako neko moze da slusa ovu „pesmu“. Nigde ritma,nigde takta…

  5. Onima sto se ne svidja treba lukas ili jos bolje ceca . Videcete da ce se o pesmi puno pricati i nije fora da pobedi nego je fora da privuce paznju a vi cecu odvrnite i uzivajte u teheranu.

  6. Meni su i posle toliko dana fascinantni ljudi koji smatraju da umetnica ne ume da peva. Pevušenje je svakako talenat, odnosno stil pevanja. Pesma pored poruka, nosi i jako karakterističnu melodiju, tako da se i tu uklapa u evorovizijske standarde, iako po generalnom stilu nije „kopija“ naspram ostalih. Ne znam što je nekima lakše da pljuju i ne vode koliko su slepi kod očiju, nego da se opuste i prihvate to da je po njima glupa pesma (a nije) pobedila jer ima nešto što oni ne prepoznaju kao kvalitet?! Toliko ljubomore i sujete da je to nezdravo. A trebate biti zdravi. ⚕️

  7. Konstrakta preobrazuje svet!!!! Bravo, devojko, izdrži slavu koja te čeka.❤

  8. Pesma je neuobičajena i interesantna. Svakako od osamdesetih ima jako malo takvih izvođača, muzičara, grupa koje se ne uklapaju u „turbo folk ilikakosesadazove“, „muzikamasedanasuSrbiji“ možda.
    Inače takođe sam završila arhitekturu, kojom se ne bavim, imam firmu – (grana umetnost) koju sam zamrzla na neodređeno, jer ne mogu da plaćam doprinose, te nemam ni zdravstvenu knjižicu – u tome se najviše slažem sa tekstom.

  9. Ja nemam knjizicu i svestan sam toga i znam zasto je nemam. Nemam je zato sto ne uplacujem zdravstveno osiguranje, veoma jednostavno.
    Moj stric je pre 24 godine kada je definitivno odlucio da ce se baviti muzikom poceo da uplacuje preko udruzenja muzicara penziono i zdravstveno… Imao je zdravsteno celu karijeru i sada je u penziji, koju je uplacivao naravno.
    Lepo je kada slobodni umetnici, nebitno koje vrste umetnosti, uzmu honorar i ne plate porez na isti, a kad dodje do zdravstvenog onda kuknjava.
    Tako je oduvek bilo.
    Plati pa se klati 🙂

  10. Kakvo zdravstveno osiguranje?
    Nema knjižicu i ne mogu da je prate…telo je zdravo i šta sad…zdravo telo, očajna uplašena duša ( ili duh)…Bravo Konstrakta!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.