AlienFoto: Screenshot YouTube

Reklamna kampanja za novi horor Alien:Romulus, franšizu kod nas poznatu i kao Osmi Putnik, izazvala je paniku na ulicama Njujorka, pišu strani mediji.

U svrhu kampanje, producenti su angažovali statiste da padaju krvavi po gradu, leže po ulicama s ogromnim insektima na licu, napadaju stanovnike usred bela dana…

Kako prenosi Index.hr, Natali Fear za Creative Blog piše da su producenti sa zastrašujućom kampanjom želeli da teror s platna prenesu na obožavatelje. Međutim, u promotivnom videu vidi se kako su prolaznici bili užasnuti.

„To definitivno nije nešto što želite videti dok putujete na posao“, piše Natali.

U bioskopima od sledeće nedelje

Alien: Romulus sledeće nedelje u četvrtak 15. avgusta, stiže u srpske bioskope. Radnja sedmog filma u franšizi smeštena je između filmova Alien iz 1979. godine i njegovog nastavka Aliens iz 1986. godine. Film prati grupu mladih istraživača koji se na napuštenoj svemirskoj stanici suočavaju sa najstrašnijim oblikom života u svemiru.

Nastavak je režirao Fede Alvarez, reditelj hit-horora Evil Dead i Don’t Breathe. On je zajedno sa Rodom Sajaguesem napisao scenario za film.

Glavnu ulogu u nadolazećem naučnofantastičnom hororu igra Кејли Спејни, zvezda filmova Priscilla i Civil War. U sporednim ulogama pojavljuju se Isabela Merced, Arči Renoks, Dejvid Džonson, Alin Vu i Spaj Fiern.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari