Veliki kasting za Nedelju mode – Fashion Week uvek na pravi način najavi dešavanja koja nas očekuju tokom manifestacije. Kasting će biti održan u atraktivnim prostorijama Zira Hotela, 13. oktobra sa početkom u 14 časova.

Na jednom mestu okupiće se skoro dve stotine najboljih profesionalnih modela koji sa velikim nestrpljenjem iščekuju da dobiju spisak poslova. Sa druge strane stola modele očekuju vodeća imena srpske modne scene, najpoznatiji domaći dizajneri i stilisti, a tu su i mladi kreatori čija se trema može porediti sa onom koju osećaju manekeni.

Kao uvertira ovom događaju biće organizovan Izbor za buduća lica Fashion Week-a. Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas. Ovoga puta pruža priliku zainteresovanim devojkama i mladićima da postanu zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u, ali i da uspešno počnu inostranu karijeru preko brojnih kastinga za inostrane modne agencije, jer veliki broj Click-ovih modela sa uspehom radi u svetskim modnim metropolama – Milanu, Parizu, Njujorku, Londonu, ali i u Aziji – Kini, Tajlandu, Singapuru… Kvalitet koji su stekli u Click-u omogućio im je rad za najpoznatije domaće i svetske kreatore i brendove, kao i foto snimanja za najznačajnije časopise i video snimanja za najbolje reklamne i muzičke spotove. Svi zainteresovani za karijeru profesionalnog modela treba da dođu u nedelju, 13. oktobra u 12 časova u Hotel Zira (Ruzveltova 35).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari