Kejt Midlton: Najobrazovanija kraljevska nevesta u poslednjih 300 godina

Ostavite komentar


  1. Kejt Midlton je boginja. Lepša milion puta od holivudskih glumica, pametna, vaspitana, besprekorna kao što princezi i priliči. Kompletna žena koja zna ko je i šta je i šta su joj obaveze i dužnosti, žena koja ne beži od odgovornosti i koja štiti interese svoje porodice. Svaka joj čast i nadam se da će se oporaviti i moći da uživa sa svojom porodicom bez bolnica i terapija…

  2. Prekrasna. Ono sto mene posebno oduševljava je što sa radošću obavlja sve ono što joj njena titula odredjuje. Deluje je kao vredna, posvećena osoba. Želim joj da što pre ozdravi i jednog dana zasluženo bude kraljica.

  3. Pa zar ostali nisu išli u školu?

  4. Fali informacija u tekstu. Ako je u poslednjih 300 godina, koja je pre nje bila najobrazovanija?

  5. Još jedan dokaz..da je zaludno verovanje u „Boga“…spasitelja.. To je većinom prisutno .kod neobrazovsnog sveta!!
    Crkva je kočnica svih evolucija čoveka!!!

  6. Kejt Modlton je jedna izvanredna,obtazovana mlada žena koja i pored svog statusa stoji čvrsto sa obe noge na ovoj našoj zemlji.Jako mi je žao zbog njene trnutne situacije,ali znam da če iz toga izači kao pobednik.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.