"Kleknite ispred Exita!“: Bejbi Lazanja sinoć otvorio festival, publika s njim pevala i igrala 1Photo: Antonio Ahel/ATAImages11, jul, 2024, Novi Sad - Baby Lasagne je nastupio na Tesla Universe Stage-u Exit festivala 2024. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji koncert do sada, najbolja publika! Nikad nismo udarili sliku na koncertu, ali ovde moramo – KLEKNITE ISPRED EXITA!” – oduševljeno je rekao Bejbi Lazanja apsolutni favorit evrovizijske publike koji je među okupljenima ispred Tesla Universe bine izazvao nezapamćenu euforiju i koji je sinoć otvorio Exit Festival u Novom Sadu

Lazanja je izveo je nekoliko pesama, a publika je s njim pevala i plesala.

Sinoć su na festivalu nastupili i Teja Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, te Luk Blek, pevač koji je na Evroviziji  nastupio prošle godine.

Nedavno je Bejbi Lazanja i sam najavio svoj odlazak u Srbiju kada je na Instagramu objavio fotke sa Sea Star Festivala održanog u Umagu.

Napisao je : „Brojanje dana do dolaska na Exit Festival pozornicu i prvog posjeta Srbiji. Dolazite li?“ upitao je Marko svoje fanove.

Mnogi Novosađani su mu tad u komentarima poželeli dobrodošlicu i lep provod i iskazali uzbuđenje što će prisustvovati njegovom nastupu, piše Index. hr

Bejbi Lazanja je uzvratio da je i on sam uzbuđen pred nastup: “Exit će biti najveća pozornica na kojoj ću nastupiti. Prevrće mi se u želucu i imam tremu, ali jedva čekam da zasviramo”, izjavio je.

Exit će ove godine obiležiti rođendan Nikole Tesle. Pod sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, glavna bina dobila je ime po Tesli. Tiokom pet dana, na 40 različitih bina nastup će održati oko 1000 umetnika. Najveća atrakcija je Dance Arena koja uvijek oduševljava publiku.

"Kleknite ispred Exita!“: Bejbi Lazanja sinoć otvorio festival, publika s njim pevala i igrala 2
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pesma ‘Rim Tim Tagi Dim‘ u izvedbi Bejbi Lazanje najemitovanija je numera u hrvatskom radijskom etru u prvoj polovini ove godine, podseća Jutarnji list.

Uz to, prema podacima Hrvatskog diskografskog udruženja, ovaj singl se nalazio na vrhu HR Top 40 jedanaest sedmica , od čega deset uzastopnih, što je prvi put da je jedna hrvatska evrovizijska uzdanica imal dvocifren broj sedmica na prvom mestu .

Prema podacima servisa 1played, singl ‘Rim Tim Tagi Dim‘ je ostvario gotovo 11 hiljada emitovanja, p Osim radijskih urednika, pesmu su prepoznali i korisnici digitalnih muzičkih platformi, gde je širom sveta strimovano gotovo 41 milion puta.

– Kad sam pisao ‘Rim Tim Tagi Dim‘ nisam niti pomislio da bi mogla biti najslušanija pjesma u Hrvatskoj tako da – to je nevjerojatno! Skoro da ne znam uopće što to znači, a u svakom slučaju zvuči odlično – zaključio je Bejbi Lazanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari