U Pop Up biblioteci Dallas Recordsa od nedavno može da se nađe knjiga o jednoj od najvećih pevačica današnjice – „Adele: Biografija“. Interesantnu priču o devojci iz komšiluka koja je oduševila svet glasom i pesmama predočio je britanski novinar i publicista Chas Newkey Burden, autor niza biografija slavnih.

Knjigu je prevela novinarka Merita Arslani (inače autor cenjenog romana „Anđeli će samo zaspati“). Na naslovnoj strani je delo poznatog fotografa Brajana Rašića.

Ona drsko prkosi pravilima šoubiznisa u kome se eksploatiše izgled. Emotivan glas, hitovi i ranjivost su je učinili planetarno popularnom. Podjednako je vole publike, kritike i kolege. Osvojila je top liste i brojne nagrade, dostigla milionske tiraže, rasprodala koncerte i turneje i postala idol i uzor. Ali ko je ona zaista? Šta je istina o njenom životu koji je toliko uticao na pesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri? Knjiga prati njenu priču od detinjstva u Londonu, gde je počela da peva sa samo četiri godine, životnih uspona i padova, pa sve do ugovora sa izdavačkom kućom, prvih albuma i globalnog uspeha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari