Američki bend Koffin Kats i beogradski Čikine bombone prirediće u sredu, 1. avgusta pravu psychobilly senzaciju u Omladinskom centru CK 13 u Novom Sadu. Koffin Kats je psychobilly trio iz Mičigena, Detroit. Ovi momci iza sebe imaju više od hiljadu koncerata i nemaju nameru da prestanu da sviraju energični pankeraški rockabilly gde god da imaju publiku. Njihova filozofija je jednostavna – biti na putu i pružiti dobru zabavu.

 Ne propustite ovaj rockabilly spektakl u CK13 za koji će se pobrinuti frontmen benda Vic Victor (vokal, kontrabas), EZ Ian (vokal, gitara) i Eric „E Ball“ Walls (bubnjevi).

Koncert će otvoriti veterani domaće rockabilly scene Čikine bombone. Čikine Bombone (Grandpa Candys) pioniri su psychobilly zvuka na našim prostorima. Trojka osnovana 1998. godine u Beogradu, brzinom svetlosti lansirala se u same vrhove alternativnog rock zvuka i zadobila brojne simpatije poklonika punk/ska/hardcore subkulture u prestonici, ali i širom Srbije. Čikine Bombone uvek naglašavaju da su ponosni na svoje publiku, koja iz nastupa u nastup verno prati svoje favorite na domaćoj muzičkoj sceni. Ne praveći kompromise sa modernim muzičkim trendovima trio, koji sačinjavaju Saša Jovanović – Jovandeka (vokal i gitara), Andreja Milošević (kontrabas) i Aleksandar Simić (bubnjevi), izborio je svoje mesto na srpskoj muzičkoj sceni i istovremeno inspirisao novi talas psychobilly bendova. Čikine Bombone su zaslužne i za povratak rockabilly zvuka na naše prostore. Koncert počinje u 22 sata, a ulaznice su 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari