U petak, 6. novembra, Bjesovi će nastupiti u Gan klubu i u intimnoj atmosferi možda i najrokerskijeg kluba u gradu održati koncert posebno za ovu priliku nazvan „Ko živ, ko mrtav!“.

„To je zapravo skraćen naziv šoua koji pripremamo – 'Trosatni ritual Bjesova u Gun Clubu, pa ko živ, ko mrtav' je puno ime predstojećeg koncerta“, kazao je Zoran Marinković Marinko pred nastup u Miloša Pocerca 10, otkrivajući tom rečenicom i šta Bjesovi pripremaju. Posle osam albuma i četvrt veka postojanja, Bjesovi će 6. novembra u Gan klubu izvesti trosatni repertoar koji će se sastojati od većine do sada snimljenih pesama.

Bjesovi su do sada više puta nastupali u Gan klubu, a ko je ranije posećivao njihove koncerte, odlično zna da od ovog benda iz Gornjeg Milanovca možemo da očekujemo sve, samo ne očekivano. Ako i ima onih koji do sada nisu gledali Bjesove uživo, petak u Gan klubu je prilika da se uvere u sve specifičnosti ovog benda, kroz presek njihove dosadašnje karijere. Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari