Zagrebačka grupa Parni valjak nastupiće večeras od 21 čas na užičkom stadionu. Jedna od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije dolazi u Užice nakon 25 godina i najavljuju višečasovni muzički spektakl.


– Ja sam deo „stare garde“ koja dobro poznaje Užice, grad sa bogatom kulturom, kome rokenrol nije stran. U vreme naših turneja po bivšoj Jugoslaviji uvek smo rado dolazili u Užice“, rekao je Aki Rahimovski, svedočeći o gostoprimstvu Užičana.

– Daćemo sve od sebe da se Užičani, ali i oni koji budu došli iz Crne Gore i Bosne dobro zabave“, dodao je Rahimovski. On je objasnio da će se prvomajski koncert u Užicu razlikovati od njihovih nastupa u Beogradu i Kragujevcu, te da će bend svoj nastup započeti podsećanjem na stare hitove, a potom će uslediti i pesme sa novog albuma.

Na užičkom stadionu, koji može da primi više od 10.000 ljudi, bend će nastupiti u sastavu Aki Rahimovski, Marijan Brkić (gitara), Zorislav Preksavec Preksi (bas), Berislav Blažević (klavijature), Dalibor Marinković (bubnjevi), Husein Hasanefendić Hus (gitara), Mladen Ilić (udaraljke) i vokali Tina i Martina. Cene ulaznica su 900, 1.100 i 1.200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari