Koncertom grupe Eyesburn klub Fest proslavlja tri decenije postojanja i Novu godinu 1Foto: Marko Ristić

– Hajde da uđemo u Novu godinu uz vrhunski rokenrol, u dobrom društvu i uz želju da se još dugo, dugo družimo na koncertima! – poručuju iz kluba Fest koji će porslavu Nove godine, ali i trideset godina postojanja proslaviti 31. decembra koncertom benda Eyesburn.

Kako kažu, oni ovaj važan jubilej žele da proslave uz prijatelje i porodicu kuluba i sve one koji ih prate i podržavaju.

Iz grupe Eyesburn poručuju da na ovaj zemunski klub gledaju kao na „domaći teren“, i da će se te večeri „spojiti dva jako lepa razloga za slavlje.“

– Usred mini turneje i koncerata u Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Novom Sadu, Požarevcu, Subotici, Šapcu… sviramo i za Novu godinu! – istakli su muzičari.

Eyesburn za ovo veče sprema i neka iznenađenja za fanove. Njihov album „Troops of Light“ je snimljen i grupa trenutno traži izdavača, te će u Festu izvesti i par novih pesama sa novog albuma – „Aware (bam bam)“ i „Renegade“ koje su već dobile sjajne kritike od publike i fanova sirom Srbije.

„Uz najbolji mogući zvuk i svetlo u klupskim uslovima, piće dobrodošlice i razdraganu i spremnu gomilu očekujemo Doček za pamćenje!“ dodaju članovi grupe Eyesburn i pozivaju sve one koji vole njih i ovaj legendarni klub da u Zemunu dočekaju 2022. godinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari