Konstrakta predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. I kao i obicno reci cemo da nas ne vole pa nismo ni usli u finale (nadam se bar, jer bi me bilo bas stid)

  2. Ovo je bila najzanimljivija „Beovizija“ u ko zna koliko godina. Baš da vidimo šta će da kažu svi koji su tvrdili da je bilo namešteno da bi Sara Jo otišla u Torino.

  3. Baš mi se svidja pobednicka pesma neobicna i lepa.Govori o zdravoj i lepoj zeni sto znaci da smo preziveli koronu i pitamo se sta je sledece sta sad?!

  4. Umetnost se treba razumeti, drago mi je da i ziri i publika jesu…

  5. Na prvo slusanje Sam gledala u neverici Bez reci…..sok….pa Sam pocela nakon toga da pevam mora biti zdrava…..pa mi se dopalo pa Sam opet pustila ….gledajuci ostale shvatim da je riba potpuno luda I drugacija od ostalih DOSADNIH…..I ONDA SAM GLASALA AHAHAHAHA

  6. Odavno nisam čula nešto ovako dobro! Angažovana pesma a nasmejala me je do suza.

  7. Zemljo, otvori se! Ovo je duplo golo. U muzičkom smislu – uvreda za uši, u profesionalnom – brodolom stručnog žirija (publika uopšte nije kriva), u intelektualnom – praznina koja zveči i štipa za mozak, u političkom – kao da je na predsedničkim izborima u prvome krugu pobedio Beli Preletačević, i, u izvođačkom smislu – kao kad bi recitatorski performans na muzičkom takmičenju nadvisio raskošno pevanje Tošeta Proeskog.

  8. Sta je bre ovo ? Kao na obdukciju, jetra, slezina, srce, zeludac, bubrezi…..strasno, bruka

  9. Ma biće da je raji baš dosadila primitivna gologuzija i naricanje + Željko Joksimović u 1001 verziji pa se eto odlučila za nešto sasvim drugačije, makar to bilo i u ovakvoj-kabaretskoj formi. I ne nećemo grickati nokte od uzbuđenja da li će Ana „zapaliti i pokoriti Evropu“ na tom takmičenju. To ostavljamo ljubiteljima Kurira,Informera,Blica,Objektiva,Pinka,Parova i Zadruga kada opet i ponovo izglasaju nešto za njihovu dušu da se nerviraju „jer nas tamo svi mrze“ pa ne vide da smo „suvi kvalitet i tri koplja ispred svih“.

  10. Dno dna! Nadam se da neće biti takmičenja u Torinu…da se ne brukamo do kraja!Muka mi je više od komentara “ genijalaca“ koji “ ovo“ pokušavaju da svrstaju u umetnost! Ovde nema ni “ U“ od umetnosti!

  11. Ne svidja mi se. Ne mislim da je umetnost, vec je otkaceno pa pomalo depresivno. To je sve.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.