Kragujevački bend „Darkshines” singlom „Predaj se” najavljuje novi album 1Foto: Promo

Posle trijumfalnog povratka na scenu, nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu i novembarskim hit singlom „Zaboravi me”, kultni kragujevački bend „Darkshines” je za Dan zaljubljenih obradovao fanove novom pesmom i spotom, „Predaj se”.

Tim singlom „Darkshines” najavljuju istoimeni album sa 10 pesama, koji će izaći u martu, a frontmen benda kaže da njihova muzika u sebi već sadrzi neki „hot vibe” osamdesetih, i zato je želeo neki provokativan tekst, da bih zaokružio priču.

– S obzirom na to da sam pesmu uradio vrlo brzo i spontano, tekst mi je bio potreban odmah. Nisam želeo da „maltretiram” Jelenu Milovanović, koja nam je uradila većinu tekstova, nego sam tražio po kompjuteru neke koji su čekali da budu primećeni, i naleteo na „Predaj se”. Reči kao da su pisane za ovu kompoziciju, a Mariji Petrović će ovo biti prva pesma koju je ikada objavila, kaže on.

Bend je nastao još 2003. godine. Do sada, i novog albuma najavljenog za mart njihovu diskografiju čine albumi: „Where” (2005) i „Love is never ending” (2012), kao i DVD „Live in Kragujevac” (2010) na engleskom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari