„Kralj popa“ kao duh u Saut parku 1Foto: YouTube snimak ekrana

Da li šala može da ode predaleko? Ovo pitanje počeli su da postavljaju čak i najverniji fanovi animirane serije Saut park (South Park) pošto su autori u novi serijal stavili tri slavne ličnosti koje su preminule u toku ove godine – Majkla Džeksona, Patrika Svejzija i Dejvida Karadina.

Prema scenariju za nove epizode nijedan od trojice slavnih ličnosti nije nimalo pošteđen. „Kralj popa“ pojavio se u epizodi koja je emitovana prošle nedelje i to kao duh koji je zaposeo Kajlovog brata, jednog od glavnih junaka uz Stena, Kartmana i Kenija. Džekson je Kajlovog brata zaposeo tako što ga je nasamario da je u stvari samo „mala bela devojčica“. Glavni junaci ga na kraju šalju na takmičenje belih devojčica u lepoti i njegov duh potom odlazi u autobus koji bi trebalo da ga odveze u raj, ali on ipak odlazi u pakao. Zvezdu filma Kil Bil, Dejvida Karadina, junaci Saut parka u jednoj od narednih epizoda naći će obešenog u garderoberu jednog hotela i to obučenog u podvezice i visoke štikle.

Autori animiranog serijala Met Stoun i Trej Parker rekli su da još nemaju gotov scenario za epizodu sa junakom filma Prljavi ples, ali su naglasili da se osnova neće mnogo razlikovati u odnosu na one sa Džeksonom i Karadinom. Posle najavljenog sigurno je da će novi serijal kultne animirane serije izazvati nove polemike o tome do kojih granica šala i ironija smeju da idu u Saut parku. Svojevremeno je Tom Kruz u jednom trenutku, preko svojih veza u Holivudu, uspeo da stopira prikazivanje epizode u kojoj je glavni junak, ali ona je na kraju ipak išla u etar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari