Koncertna promocija albuma „Samo bluz“ beogradske grupe Kristali održava se u subotu, 27. aprila, u Klubu Domu omladine sa početkom u 21 čas. Posle albuma „Kristali“ (1994), „Dolina ljubavi“ (1997) i „Sve što dolazi“ (2001), Kristali su se vratili sa albumom „Samo bluz“. Pored već starih i svima poznatih „Menjam se“, „Sad se svega sećam“, „Ustani kreni“, „Dva metra“, „Osmi dan“, bend će beogradskoj publici predstaviti i pesme sa novog albuma.


„Sviraćemo skoro sve pesme sa novog albuma i naravno puno starih pesama. Koncert će trajati skoro dva sata, častićemo fanove sa 27 pesama i naravno trudićemo se da napravimo dobru žurku što je inače na svakom koncertu naš cilj“, ističe frontmen benda Dejan Gvozden.

Ime grupe Kristali ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Članovi ovog sastava kažu da je ime optimistično, baš kao i njihova muzika i stav prema životu. „Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze ovo ime nam sve više i više odgovara“, kažu oni.

Članovi benda su: Dejan Gvozden (vokal, gitara), Predrag Manov (gitara), Ernest Džananović (bubanj), Marko Orlović (bas gitara).

Cena ulaznice je 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari