nastupFoto: Melinda Nagy / Alamy / Alamy / Profimedia

Tombola je potpuno nova klupska noć u Beogradu, posvećena uzbudljivom programu koji obuhvata različite žanrove, a na njegovom drugom izdanju publiku očekuju izviđači Brodinski, Modulaw, Phillie P, Feloneezy i Babilonska, 1. novembra u KC Gradu.

„Legendarni francuski producent, koji potpisuje produkciju na nekim od najuticajnijih albuma prethodne decenije, poput Kanje Vestovog „Yeezusa“, autorskih izdanja s nekim od najvećih repera ove ere (21 Savage, Young Scooter, Famous Dex, Hoodrich Pablo Juan…), ali i nebrojeno mnogo novih talenata iz Atlante i Floride, vodi dva života — prvi, koji smo delimično opisali, vrti se oko studija, a drugi oko internacionalne DJ karijere koju je započeo u Parizu uz mentorstvo legendi poput DJ Mehdi-ja“, saopštavaju organizatori.

Oni dodaju da je kultni Bromance label koji je pokrenuo zaslužan za neka od prvih izdanja Gesaffelsteina, Suicideyeara i Kaytranade, a karijera koja je usledila s nezaustavljivim tempom delovala je kao višegodišnja svetska turneja puna B2B setova sa izvođačima kao što su Boys Noize, Skrillex, Justice, A-Trak i Virgil Abloh.

„Nekonvencionalan pristup odveo ga je i do saradnji s umetnicima poput Safety Trance-a, Coucou Chloe, Yung Beef-a i Slickback-a, pokazujući njegovu stalnu evoluciju i šireći njegov domet daleko izvan tradicionalnih granica tehno i hip-hop muzike“, ističu organizatori.

Informacije o događaju i ulaznnicama se nalaze na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari