Traktor, rakete i golotinja: Hrvatska izabrala predstavnika za Evroviziju 2023 (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. bravo za njih… oni su baš na evropskom putu, na liniji

    a kvalitet, koga briga za to… bitno da je politički angažovano

    kao što obično to čine – pragmatične ulizice

  2. Zgražavate se, pjesma je očito poruka upakirana sa satirom, te i nema namjeru biti umjetničko djelo. Slično kao Konstrakta daje poruku o zdravlju.

  3. Vrh je pesma, ja mislim da mi moramo poslati neku put-in, put-out u hurricane stilu….

  4. Ne brinite susedi, tako su i našu Konstraktu pljuvali prošle godine pa vidite šta je napravila.

  5. Za razliku od Konstrakte oni su avangarda vise od 30 godina, njihovo delovanje je usmereno protiv pokvarenog drustva, politike, crkve..a ne samo na pranje ruku…užas moze biti za one kojima odgovara ono sto oni izvrgavaju ruglu.

  6. Nigde muzike, sve se svodi na politiku protiv Rusije i Putina.Kao što su pristrasno ukrajinci pobedili prosle godine tako će da bude i ove godine.Zapadu će biti važno ko će više i bolje da ocrne Rusiju i Putina .Sve je to cirkus od takmičenja, diznilend u prozapadnoj režiji.

  7. Svaka im čast drago mi je da će nas baš oni predstavljati kao državu što put su bolji od sabora koji nas samo sramo kao državu.sretno riječani

  8. Meni bolje od Konstrakte.A ne volim ove ,,Huricane“-stil pesama i numera kao i njihov izgled. Više volim taj rock fazon, ima bolju priču. A i bolje peva od Konstrakte

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.