Mišel Fajfer o snimanju trilera „Scarface“: Svake večeri bih zaspala u suzama 1Foto: Clemens Niehaus/Geisler-Fotopres / AFP / Profimedia

Mišel Fajfer, prisetila se snimanja kultnog kriminalističkog trilera „Scarface“ na kome je radila kada je imala 25 godina.

Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 (Grease 2) iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, Mišel Fajfer je nakon mukotrpne audicije uspela da dobije ulogu u filmu „Scarface“ o u kojem je glumila uz Al Paćina, Marka Margolisa i Mari Elizabet Mastrantonio.

U ovom filmu Fajfer je tumačila Elviru Hankok, ženu mafijaša koja se zaljubila u Paćinovog Tonija Montanu.

U prošlogodišnjem podkastu The Skinny Confidential Fajfer je otkrila da se na setu filma osećala veoma nesigurno jer nije imala dovoljno glumačkog iskustva u poređenju sa svojim kolegama.

Mišel Fajfer o snimanju trilera „Scarface“: Svake večeri bih zaspala u suzama 2
Foto: imago stock&people / imago stock&people / Profimedia

„Svake večeri bih zaspala u suzama dok sam snimala „Scarface“. Eto koliko sam samopouzdanja imala“, izjavila je Fajfer, prenosi Unilad.

Glumicu je takođe iscrpela audicija koja je trajala dva meseca, a Paćinu nije bila prvi izbor za ulogu Elvire jer je glumila u Briljantinu 2.

„Audicija je bila intenzivna i mukotrpna, mislim da je trajala dva meseca, ali sam ja imala osećaj da traje godinu dana“, prisetila se.

„Za mene je to bila velika stvar. Al Paćino je hteo neku drugu glumicu u toj ulozi, što je razumljivo. Ja sam devojka iz Briljantina 2.“

Iako je mislila da neće dobiti ulogu u filmu, mesec dana nakon završetka audicije dobila je poziv da se pridruži ostatku glumačke ekipe u Njujorku.

„Bila sam jako nervozna. Al je ljubazna, dobra i velikodušna osoba, ali bila sam okružena svim tim iskusnim glumcima, a nisam imala puno iskustva iza sebe“, objasnila je glumica.

Uprkos nesigurnostima Mišel Fajfer je oduševila gledaoce svojom glumom , što joj je pomoglo da se probije u svetu Holivuda .

Kasnije se pojavila u blokbasterima Betman se vraća (Batman Returns), Opasne misli (Dangerous Minds) i Lak za kosu (Hairspray) koji su joj zacementirali status filmske zvezde, piše Index. hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari