Mladić zaprosio devojku na koncertu „Pilota“ 1

Kiki Lesendrić i „Piloti“ održali su, u subotu 19. avgusta, sjajan dvosatni kocert u prepunom gradskom parku u Velikom Gradištu.

Pored sjajnog muziciranja proslavljenog benda, koncert je obeležio jedan nesvakidašnji događaj kada je na sredini koncerta jedan mladić izašao iz publike i na bini zaprosio svoju dugogodišnju devojku, sa kojom se zabavljao pet godina. Prsten je svojoj verenici, budućoj supruzi, stavio na ruci uz laganu muziku koji je legendarni bend izvodio kao dekor ove, neočekivane, svečanosti. Nakon prstenovanja usledio je zagrljaj i dug poljubac novopečenig verenika. Prvi ples su odigrali na bini uz burno otpozdravljanje publike, koje je u prvi mah bila zatečena ovom scenom, ali su ubrzo shvatili šta se dešava, pa su kao pravi svatovi učestvovali u ovaj lep i emotivan trenutak dvoje mladih koji su svoju ljubav krunisali na nesvakidašnji način.

Što se tiče samog koncertsa Kiki je izvodio hitove koji su dobro poznati publici pa su baladama „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Svet je lep kada sanjamo“ napravili prelepu romantičnu atmosferu. U publici su bili zaljubljeni parovi, omladina i ljudi srednjih godina, koji su dva i po sata horski pratili Kikija i “Pilote“.

Drugo iznenađenje večeri na koncertu bilo je pojavljivanje Bogdana Obradovića, bivšeg selektora teniske Reprezentacije Srbije, koji je sa Kikijem energično odsvirao par velikih hitova, pozdravio publiku, a zatim se pridružio masi obožavaoca.

Nakon koncerta, Kiki se fotografisao sa najvernijim fanovima, koji su mu ushićeni uputili reči hvale i oduševljenja. Koncert Kikija Lesendrića i “Pilota“ biće upamćen kao jedan od najemotivnijih, kako za obožavaoce tako i za izvođače. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari