Treći dan 19. Herbafast Fashion Selectiona u pozorištu Madlenianum bio je posvećen modi za najmlađe, uz revije „Moj kroj“, Chicco kolekcije i kolekcije dečije obuće Naturino. Revija „Moj kroj“ i modni kreator Jasna Janković predstavili su kolekciju jesen-zima 2011/2012, namenjenu devojčicama i dečacima svih uzrasta.

Kolekcija je osvrt na 60-e i početak 70-ih godina prošlog veka, a veći deo kolekcije prilagođen je dnevnim potrebama dece. Odevni komadi izrađeni su od prirodnih tkanina (pamuk, puplin, flanel, teksas i pletenine), ležernih krojeva u raskošnoj paleti boja jednobojnih, prugastih, kariranih i animal-print dezena. Tradicionalno „Moj kroj“ nudi kvalitetnu odeću, prepoznatljivog stila, koja je prethodnih godina bila namenjena samo devojčicama, a ova revija je bila posebna jer su se uz njih u kreacijama Jasne Janković modnom pistom prošetali i mladi džentlmeni.

Chicco je takođe predstavio novu kolekciju za ovu sezonu, kao i kolekciju „Nursery“, namenjenu bebama. Za svakodnevnu upotrebu, izuzetno mekana i udobna, sa nežnim tonovima za devojčice, ali i za dečake. Za nešto stariju decu tu su kolekcije „Infant“ i „Kids“, za decu do 7 godina. Na reviji je predstavljena i Naturino obuća, koja prati prirodan rast i razvoj dečijih stopala od njihovih prvih koraka, što je i dalo internacionalni pečat ovoj kompaniji. Pored toga što je udobna, lagana je i prijatna, napravljena od prirodnih materijala. Primamljivog je izgleda, živopisnih boja, interesantna deci. Sa Naturinom, deca mogu bezbedno da uživaju u avanturama i nestašlucima, budući da tehničke karakteristike Naturino cipela obezbeđuju stabilnost i bezbednost, tako potrebne malim nogama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari