Ove godine MTV na Belgrade Beer Fest dovodi najveće regionalne muzičke zvezde, nove nade muzičke scene i specijalne goste. Regionalni MTV i Belgrade Beer Fest započinju novu vrstu saradnje, u okviru koje će posetiocima najveće manifestacije u regionu predstaviti najbogatiji muzički program. Tako će na festivalu, u okviru MTV sata, nastupiti sastavi Dubioza Kolektiv, S.A.R.S, Negative, Sevdah Baby, Magnifico, Pips, Chips & Videoclips, Zemlja Gruva!, Svi na pod!, Lollobrigida, a kao specijalni gosti MTV sata nastupiće turski rock sastav Manga, učesnici pesme Evrovizije i dobitnici MTV nagrade Best European Act 2009.


– Izuzetno nam je drago zbog činjenice da je saradnja MTV-a i Belgrade Beer Festa podignuta na viši nivo. Nakon što je, početkom ove godine, na veb platforme regionalnog MTV-a uvršten besplatan daunloud singlova i albuma bendova uz regiona, MTV je otišao korak dalje u trendu približavanja regionalne muzičke scene njenim brojnim fanovima. Uz pomoć najveće manifestacije ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, posetioci ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa će imati priliku da uživo čuju sve one numere koje su rado preuzimali sa MTV.rs, MTV.com.hr i MTV.si – izjavio je Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV-a.

Podsetimo, zvezde ovogodišnjeg festivala biće Simple Minds i Marki Ramon, a pored njih i MTV izvođača sviraće još i Riblja čorba, Kerber, Goblini, Kiki Lesendrić, novosadski Šinobusi, džezer Vasil Hadžimanov, Ortodox Celts, Kerber, Jura Stublić i Film, Atomsko sklonište i mnogi drugi. Ulaz na festival je, kao i uvek do sada, besplatan.

– Veoma nam je drago što je MTV kao najveća muzička televizija u svetu, prepoznao Belgrade Beer Fest kao veoma značajan događaj, ne samo za Beograd i Srbiju, već i za ceo region jugoistočne Evrope. Još od prvog izdanja 2003. kao jedan od najvažnijih ciljeva festivala postavili smo širenje tolerancije i politiku pomirenja na ovim prostorima. Zato su još od tog prvog Belgrade Beer Festa značajan deo muzičkog programa činili nastupi bendova iz Hrvatske i drugih susednih zemalja. Ove godine će, zahvaljujući našim partnerima iz MTV-a, publika Belgrade Beer Festa moći da uživa u nastupima još većeg broja muzičkih zvezda iz regiona, od kojih će neke prvi put nastupiti na ovom festivalu – rekla je Neda Kurjački, PR Belgrade Beer Festa.

Zvezde regionalne muzičke scene

Najveći festival u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest, i ove godine će na Ušću ugostiti veliki broj domaćih, ali i gostiju iz inostranstva. Ljubitelji piva i velikih žurki na otvorenom će, od 17. do 21. avgusta, moći da uživaju muzičkom programu kojim MTV nastoji da posetiocima Belgrade Beer Festa još bolje približi regionalnu muzičku scenu. Muzički program ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa će, zahvaljujući MTV satu, biti upotpunjen imenima sjajnih izvođača regionalne muzičke scene, koji će se u udarnim terminima, predstaviti brojnoj publici na glavnoj bini ovogodišnjeg festivala piva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari