U okviru MTV Premijere u ponedeljak 21. januara u 20 časova pogledajte novi spot grupe Elemental „Neustrašivi“. Reč je uspešnom singlu koji je Elemental pustio u radijski eter krajem prošle godine. Singl je zabeležio uspeh na radio stanicama širom regiona i sjajan prijem u koncertnoj izvedbi. Oko spota za singl „Neustrašivi“ okupila su se zvezdana imena u pomalo neobičnim „ulogama“.

Naime, producent i idejni začetnik spota je uspešni hrvatski glumac Goran Bogdan koji ovaj put nije stajao ispred, nego iza kamere, kao predvodnik kreativne ekipe koja je snimala spot. Prema Bogdanovoj zamisli, članovi benda u spotu glume superheroje u zanimljivim kostimima – njih je osmislio i koncipirao poznati hrvatski modni dizajner Ivica Skoko.

Jednu od glavnih uloga u spotu glumi slavna hrvatska glumica Petra Dugandžić koja je javnosti, između ostalog, poznata kao Lola iz serije „Larin izbor“. Članovi benda u spotu nose helanke mlade dizajnerke Tamare Ivić i njenog brenda ZOE leggings. Reditelj spota je talentovani mladi redatelj Jadran Puharić, snimatelj je Dragan Šiša, dok je spot montirala Iva Divić. U spotu se takođe pojavljuju i ilustracije za koje je zadužen bio zagrebački dizajner Dušan Jungić. Radnja spota prati neustrašivog superheroja kojeg tumači student ADU Matija Šakoronja, javnosti poznatiji kao glavni glumac iz „Šegrta Hlapića“. On se od običnog momka iz komšiluka pretvara u neustrašivog heroja koji u raznim avanturama pomaže članovima benda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari