Kako SevdahBABY i Djixx zvuče i izgledaju u sasvim novom izdanju, pogledajte premijerno na kanalu MTV u ponedeljak, 14. januara u 20 časova. SevdahBABY i Djixx se vraćaju u novom ruhu. U pesmi „Beton Lady“, Djixx se od male slatke devojčice kakvom smo je videli i doživeli u spotovima „Pređimo na stvar“ i „Izvini dušo izvini“ transformiše u opasnu geto cicu.

U suštini, Djixx je oduvek imala i MC stranu u sebi, pa je ova pesma samo prva u nizu u kojoj će pokazati kako devojka koja odlično peva, zapravo zna i da repuje. SevdahBABY nam takođe pokazuje svoje drugo, malo luđe i sirovije muzičko lice, zalazeći u prostore bass muzike. Režiju potpisuje Milan Stanković, odnosno – SevdahBABY. Ovo je prvi put da muzičar u svoje ruke uzima i vizuelni identitet svog muzičkog projekta. Fabula spota se odvija u dva pravca; u prvoj priči vidimo bajkoviti svet jedne kraljice i njenog batlera. Njihov pomalo sado-mazo odnos dovodi do neočekivanog obrta na kraju spota, pa kao i u svakoj bajci dobro na kraju ipak pobeđuje. Sve to prate reperka Djixx i producent SevdahBABY, koji u ovom video ostvarenju imaju (osim uloge kraljice i balera) i ulogu „hora iz grčke tragedije“. Ove dve fabule, dva sveta se na kraju ipak povezuju i uz pomoć modernih tehnologija zaviruju jedan u drugi.

Što se tiče fanova starih SevdahBABY pesama, oni ne bi trebalo da brinu – „Beton Lady“ je samo proširenje SevdahBABY zvuka; to je zvuk koji je publika navikla da sluša na SevdahBABY žurkama, odnosno sirova, ali pozitivna energija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari