Open-air festival Forest Fest biće održan od 26. do 28. avgusta na prostoru Ski staze na Košutnjaku, kod kluba Aleksandar. U okviru muzičkog programa festivala nastupiće: Natali Dizdar, Letu štuke, The Dibidus bend, Kal, MVP, i mnogi drugi muzički izvođači iz Srbije i regiona.


Na jedinstvenoj lokaciji, sa najlepšim pogledom na Beograd, festival je, prema rečima organizatora, inspirisan prirodom i u skladu sa njom i funkcioniše.

Program festivala je raznovrstan, od edukativnih i kreativnih radionica, dečjeg programa, pozorišta i filma, do atraktivnog i bogatog muzičkog sadržaja. Boravak na Festivalu stvara priliku da, pored slušanja omiljenog benda, posetioci vide, čuju i nauče nešto novo, pre svega o ličnom doprinosu i dobitku u očuvanju životne sredine. Bitna stavka u radu Forest Festa je okupljanje i pomaganje mladih autora iz različitih oblasti umetnosti, kao i svih drugih mladih koji se bave različitim kulturnim ili dobrotvornim radom.

Cilj muzičkog programa Forest Festa je da privoli veći broj ljudi da dođe u šumu, uživa u prirodi i doživi zadovoljstvo provoda na otvorenom, ali svakodnevni program festivala obuhvata i filmske projekcije (izbor najboljih studentskih i dokumentarnih filmova, kao i edukativnih filmova sa temom ekologija i održivog razvoja), kreativne radionice i edukacija o značaju zaštite životne sredine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari