Avangardni elektropop sastav Denis&Denis nastupiće 7. marta u renoviranom prostoru Mikser House-a, u originalnoj postavi. „Stisne mi se grlo kada vidim najavu „VH1 proudly presents…“.

Oduševljena sam svime, pogotovo prostorom u kojem nastupamo, valjda ja kao građevinski inženjer vidim u njemu jedan poseban kvalitet, urbani prostor koji nije usiljen i upeglan. Podseća me na umetničke četvrti poput Sohoa… Reunion se dogodio sasvim iznenada. Dobila sam lakonski kratak i jednostavno sročen mejl u kojem me Davor Tolja pita da li bih se upustila u tako nešto, a povodom tridesetogodišnjice. Davor koji je toliko puta u medijima kazao da ne želi više nikada sa mnom da komunicira, pozvao me je. On je možda bio još više iznenađen mojim još jednostavnijim odgovorom, da!“ – objasnila je Marina Perazić na jučerašnjoj konferenciji za medije u Mikseru i dodala da „neće izmišljati toplu vodu“, već će se truditi da sve pesme zvuče što originalnije i vernije vremenu u kojem su izvođene.

„Hvala ovoj muzičkoj sceni koja je takva kakva je, zahvaljujući kojoj mi i dalje postojimo. Naše pesme više nisu naša stvar, one su priča jedne generacije, a i mlađi joj se okreću. Zbog toga niko neće biti izneveren, mi ćemo izvesti sve pesme koje su studijski bile snimljene“ – kazala je Marina Perazić. Talent menadžer muzičkih kanala MTV i VH1, Nikola Jovanović, istakao je da je grupa Denis&Denis prva koju podržava ova mreža. „Upravo zbog ovakvih stvari pokrenut je regionalni VH1 kanal. Naša je ideja da negujemo zajedničku bogatu muzičku prošlost i da pomognemo novim izvođačima da ostvare svoje muzičke snove“ – kaže Jovanović. Riječki sastav otpočeće turneju u Beogradu u prostoru kulturne organizacije Mikser. Ograničen broj karata još uvek je dostupan na prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.600 za regularnu i 2.600 dinara za VIP ulaznicu.

Sredinom marta otvaranje

Izvršni direktor Miksera Ivan Lalić najavio je da će finalni radovi na renoviranju Mikser House-a biti gotovi polovinom marta. Tom prilikom je istakao da će to biti pravi multifunkcionalni prostor, kao sublimacija svega što Mikser radi i što će činiti korak dalje da Savamala postane nalik poznatim umetničkim četvrtima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari