Nakon kraće pauze, izdavačka kuća Odličan hrčak nastavlja koncertnu akciju „Provetravanje”, koja će zbog katastrofalnih zbivanja u našoj zemlji imati humanitarni karakter. Rokeri su ponovo odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i ovoga puta sviraju za ugrožene od poplava širom zemlje.

U okviru ovog programa, bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni program i Zemlja gruva sviraće na Smederevskoj tvrđavi 13. juna. “Provetravanje” je turneja na kojoj će se predstaviti razni domaći izvođači i koja će tokom leta i jeseni obići više gradova u Srbiji.

„Pozivamo sve ljubitelje muzike i dobre zabave da nam se pridruže 13. juna u Smederevu, gde će pored nas nastupiti Obojeni program, Kanda Kodža i Nebojša, Zemlja gruva, MKDSL B2B DJ Flip. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć nastradalima u poplavama”, poručuje Dejan Vučetić Vuča, frontmen grupe Darkwood Dub. Cena ulaznice je 300 dinara. Karte se mogu kupiti na ulazu, a početak koncerta najavljen je za 20 časova. Sav novac od prodatih ulaznica biće uplaćen kao pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

„Provetravanje” je počelo 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak, kojom se teži osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari