Nikola Vranjković će sutra održati najtiši koncert: Da li ste spremi 1Nikola Vranjković, foto: Promo

Nikola Vranjković sa svojim bendom odsviraće 3. septembra u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ najtiši koncert u ovoj godini.

Nikola Vranjković održaće sutra najtiši koncert.

„Mislim da je Botanička bašta idealan prostor za jedan takav koncert. Sve smo to već proverili prošle godine. Atmosfera je intimnija, koncert počinje po danu, doći će puno roditelja sa decom, jednostavno sve je drugačije nego na koncertima koje sviramo tokom godine“, kaže Vranjković i dodaje:

„To je jedini način da odsviramo dosta pesama koje ljudi traže da čuju uživo, a ne uklapaju se u neki naš standardni koncertni rok repertoar“.

Na pitanje šta mu više prija – klupska energična svirka ili akustične balade u nekom mirnijem prostoru, Vranjković objašnjava: „Apsolutno mi prija i jedno, i drugo. Srećan sam što ovaj bend podjednako kvalitetno može da odsvira i jednu, i drugu vrstu koncerta“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Long Play (@longplayofficial)

A, šta publika može da očekuje? Kojih pesama da se podseti za ovaj koncert, s obzirom na to da je najavio da će „izvesti pesme koje retko sviraju“?

„Sviraćemo dosta pesama sa mog prvog solo albuma “zaovdeilizaponeti”, zatim priličan broj balada iz Block Out perioda, kao i neke laganije pesme sa poslednjih nekoliko albuma“.

Ulaznice za koncert Nikole Vranjkovića u Botaničkoj bašti koštaju 2.000 dinara i mogu se nabaviti putem mreže Tickets.rs.

Ulaz je iz Vojvode Dobrnjca
Vrata se otvaraju u 18.30 časova
Koncert počinje u 19 časova

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari