Reprezentativni predstavnici sve jače domaće rokenrol scene napravili su spektakl u rovovima niške tvrđave -ni niska temperatura ni kiša koja je počela da pada u kasnim večernjim časovima, nisu pokvarile sjajnu atmosferu koju su bendovi stvorili, a publika pozdravljala ovacijama i gromoglasnim aplauzom. Šeret Blejzer Micro Driver i Kriške zagrejali su publiku na osmom u nizu koncerata ovogodišnje Jelen top 10 turneje.

Bio je to njihov prvi nastup na turneji i, kako je publika prokomentarisala, odlično su ,“otprašili“ svoje setove. Obojeni program je na scenu u Nišu stigao direktno iz Skoplja gde su nastupali prethodno veče, a svojim nastupom su pokazali da umor ne može da ih savlada i da je energija koju ima publika na koncertima Jelen top 10 turneje odličan pokretač. Na sceni im se u jednom trenutku pridružio i Dejan Vučetić – Vuča što je izazvalo pravu ekstazu publike. JT 10 nije inspirativan samo za publiku, već i za bendove koji ostvaruju sjajnu saradnju na scenama širom zemlje.

Block Out uvek stvore posebnu atmosferu, a tako je bilo i u Nišu. Kiša koja je već ozbiljno počela da pada nije omela ni bend ni publiku koja je sa Milutinom Jovančićem – Mitom u glas pevala svaki stih. Momci iz grupe Hypnotized su nakon sjajnog nastupa uživali u upoznavanju poštovalaca njihovog muzičkog rada čiji je kvalitet prepoznat širom zemlje, naročito na jugu gde imaju veliku bazu fanova. Kišni koncert u Nišu zatvoren je nastupima grupa Darkwood Dub i Kanda Kodža i Nebojša i tim Jelen top 10 turneje je već odlazeći iz ovog grada na jugu Srbije počela da se priprema za novi besplatni koncert koji će se odigrati već prvog dana juna na Malom stadionu u Boru uz Bjesove, Block Out, Hypnotized, Električni orgazam, Darkwood Dub i bend iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari