Francuski sastav Nouvelle Vague se vraća u Beograd 1. juna, kada će biti specijalni gosti na velikom „open-air“ koncertu Zaza na Kalemegdanu.


„Hteli smo da se u Beograd vratimo brzo, stvarno brzo. Neverovatna beogradska publika je to zaslužila. Kada nas je Avalon produkcija pozvala da budemo specijalni gosti i da nastupimo pre Zaza, sa zadovoljstvom smo to prihvatili. Vidimo se 1. juna, ovog puta na otvorenom prostoru“, poručuju lideri grupe Nouvelle Vague Mark Kolan i Olivije Libo.

Biće to prilika da grupa u jednom drugačijem ambijentu predstavi svoj novi album „The Singers“, ali i novi nastup inspirisan mjuziklom „Dawn Of Innocence“ koji je osmislio francuski kostimograf Žan Šarl de Kastelbazak. Pored tog što publika sad dobija program od oko tri sata i čak dva velika francuska izvođača u otvorenom i prostranom ambijentu Beogradske tvrđave, cene ulaznice, koje su se i dosad izuzetno dobro prodavale, ostaće nepromenjene: 2.490 za parter odnosno 2.990 dinara za fan pit. Ulaznice se mogu kupiti putem prodajnih mreža www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru na Trgu republike, šoping centru Ušće, na blagajni Beogradske arene i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari