Nova godina u Zagrebu slavila se uz nastup grupe "Let 3" 1Let3, foto: Screenshot HRT

 

Evo kako se proslavljala Nova godina u centru Zagreba.

Ekipa Indexa je sinoć bila na dočeku Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića, gde je prikipljala utiske građana o najluđoj noći u godini. Temperatura u Zagrebu bila je 13 stepeni, što je nekima jako odgovaralo.

„Super mi je na prijemu. Najvažnije mi je da nije hladno, a zaista nije. To je jedan od razloga zašto sam ovde. Ne slušam baš Let 3, ali odlučila sam da Novu godinu provedem na otvorenom. Želim svima sve najbolje u novoj, 2024. godini. Puno sreće i zdravlja“, rekla je jedna Zagrepčanka za Index.

Trg je počeo da se puni oko 20 časova, a od 21 čas DJ Demian je zagrejao publiku. Nastup Leto 3 oduševio je sve prisutne koji su skakali u ritmu najvećih hitova riječke grupe. Mrle se na bini pojavio u beloj majici sa tregerima sa natpisom ŠČ! Posle leta 3 nastupila je Zagrebačka filharmonija.

„Oni su dokaz da još uvek postoji kvalitetna hrvatska muzika“, „Volim rok muziku i Let 3. Oni su ludi“, komentarisali su mnogi.

Neki su donosili piće od kuće

Jedna Zagrepčanka  je otkrila da su joj cene na dočeku bile previsoke, pa je piće donela od kuće, ali nije želela da otkrije šta je donela.

„Svima samo želim zdravlje, blagostanje i mir, a za sebe se nadam da ću se konačno zaposliti“, rekla je Zagrepčanka. „Želim puno zdravlja, ljubavi i novca, sebi i svima drugima“, rekla je jedna Zadranka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari