Mnogobrojnoj publici Dance arene Exit festivala predstaviće se i novi izvođači kao što su Kerri Kaoz Chandler, Guti i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević, koji će nastupiti sa Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X – Coast i Marko Nastić, koji će tradicionalno zatvoriti Dance arenu.

Kerri Kaoz Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog veka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir hausa su samo neki od pojmova kojima može da se opiše lik i delo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.

Guti, klasično obrazovani džez virtuoz i nacionalni rokenrol heroj u Argentini, rođen je u izričito muzičkoj porodici, među čijim članovima su i šefovi orkestra, saksofonisti i pijanisti. Znatiželjan i kreativan, Guti je svojom fuzijom elektronske muzike sa džez i latino korenima postao jedan od najnaprednijih i najzanimljivijih producenata južnoameričke haus scene. Trenutno, njegovu muziku možete pronaći u katalozima etiketa kao što su Supplement Facts, Crosstown Rebels i Wolf and Lamb kao i u plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a, Luciana, Marco Carole. Guti će na Dance areni imati live nastup. Usled tehničkih problema ali i nedostatka vremena za rešavanje istih, Scuba nažalost neće biti u prilici da izvede svoj live set 14. jula na Exitu, ali on će nastupiti zajedno sa sjajnim George Fitzgeraldom u, po njihovim rečima, veoma posebnom back2back setu.

Ove godine imamo priliku da uživamo u nesvakidašnjem b2b2b setu koji će izvesti dva kultna imena srpske elektronske scene zajedno sa mladom nadom iste – veterani beogradske škole bez kojih Dance arena ne bi bila ista, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, nastupiće sa Leom Dobričić, devojkom koja je za kratko vreme uspela da prikaže svoj talenat i za šta je dokaz i to što je trijumfovala na Burn Studios Residency takmičenju i osvojila rezidenturu u čuvenom klubu Privilege na Ibici. Najuspešniji srpski DJ, mada nije pretenciozno reći i najpoznatiji DJ u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić je svakako neko bez koga Dance arena ne bi bila ista, Marko i ove godine predvodi domaću podršku rame uz rame sa vrhunskim svetskim DJ-evima. Izlazak sunca na Dance areni uz njegov set je nešto što ne smete propustiti!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari