Nova pesma i spot Električnog orgazma 1Foto: Vasilije Savić

Kultni rok bend Električni orgazam objavio je novi singl i spot „Istok, zapad, sever, jug“, pred koncert koji će održati 23. decembra u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda (DOB).

„Ovo je verovatno naš najduži singl u karijeri, sa skoro osam minuta trajanja. Delovi teksta su inspirisani budističkim učenjem, koje proučavam zadnjih godina. Posle dugo vremena ponovo smo koristili trubu u nekoj našoj pesmi, svira je Miloš Nikolić“, kaže frontmen Srđan Gojković-Gile.

„Istok, zapad, sever, jug“ je treći najavni singl i spot novog albuma Električnog orgazma „Gde smo sad?“, koji bi trebao da se pojavi sledeće godine. Produkciju singla je radio stari saradnik benda Toni Jurij iz Slovenije, a kao i u slučaju prethodnih „Bio sam loš“ i „Kamerom snimam sve“, novi spot je delo Vladimira Jakšića-Muse.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2_fzsbg4pKI]

Električni orgazam 23. decembra u dvorani „Amerikana“ DOB-a proslavlja 30 godina od izlaska “Distorzije”, a na koncertu će pored svih 11 pesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih delova karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari