Novi muzički festival „Vibes“ biće organizovan 23. septembra u Kombank areni. Ideja za festival nastala je iz želje da se domaćoj publici predstave nove nade svetske muzičke scene među kojima je Sela Sju, koja je već sa prvim albumom ima milione fanova širom sveta, kažu organizatori festivala – Kombank arena, Sky Music i TV Pink.


Devojka sa neverovatnim glasom i talentom Sela Sju osvojila je svet samo sa jednim albumom. Njene pesme „Raggamuffin“, „Crazy Vibes“ kao i „This World“, koju je jedan od najpoznatijih svetskih brendova slatkiša odmah uvrstio u reklamu svog proizvoda, bile su na svim top-listima. Odmah po pojavljivanju, 2011. godine nagrađena je prestižnim priznanjima „European Border Breakers Award“ i „Grand prix Constantin“, a Rolling Stone magazine imenovao je za jednu od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012. godine.

Pored glavne zvezde, na festivalu „Vibes“ nastupiće i devojka čija pesma „Stay Out“ ovih dana ne silazi sa svih top-lista Nina Nesbit. Listu izvođača upotpuniće svojom energijom i jedan od najpopularnijih domaćih bendova SevdahBABY.

U susret početku školske godine, organizatori poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulaznice. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili indeks na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije. Za sve ostale posetioce važi jedinstvena cena ulaznica od 1.950 dinara koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari